Mini Savory Cakes with Turkey Ham and Olives

Published on by couscousandpudding

mini cakes au olives et jambon de dinde-3

 

Since I tried this recipe of delicious mini savory cakes, very light and very easy to prepare, with  turkey ham and olives,  I do it now very often. I found this recipe here.

  XXXXX

 

cake sales au jambon de dinde-2

 

cake au jambon et olives-2 

   

Ingredients  

 

3 eggs
 

110 g flour

1 teaspoon baking powder

80 g salted butter

2 slices of turkey ham

 

15 pitted green olives

 

 

Method:



Preheat oven to 220 degrees.

Melt the butter

In a bowl, break the eggs. Add flour and baking powder. Mix.


Pour the melted butter. Mix.

Add the ham and olives cut into small pieces.

Let dough rest 1 / 2 hour (optional)

Fill madeleine molds 2 / 3.

Bake 4 minutes, then lower the oven to 200 degrees for 6-7 minutes.

   

mini cakes au jambon2

 mini cakes sales2

 

Published on Cakes and Muffins

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post

nassima 03/17/2011 11:35


Yatik Saha pour les Madeleine Mais pour le jumbo de dinde je peux le remplacer par le cachir ou autre chose et ham en anglais v est à dire le


couscousandpudding 03/18/2011 01:09



oui tu peux le remplacer par le cachir,,moi j'ai utilise halal turkey ham ou jambon de dinde, que tu trouve dans tous les magasins halal,,bizzzz